Galaktički Val, promjene u Sunčevom sustavu

Pročitala sam nedavno nešto o pojavi galaktičkog vala. Što je to? To bi bio val koji putuje iz središta naše galaksije, a svakih  62.000.000 godina dolazi do Sunčevog sustava. Navodno NASA već duže vrijeme prati ovu pojavu, ali ju isto tako i drži u tajnosti. Zašto? Jedno objašnjenje je to da se ne želi poticati razvoj panike među ljudima, a drugo objašnjenje je  to da jednostavno ne žele da znamo jer bi to previše otkrivalo i ljudi bi možda drugačije počeli razmišljati.

Naime, smatra se da taj val donosi sa sobom promjene u svijesti čovjeka, kroz promjene planete Zemlje i cjelokupnog Sunčevog sustava. Kako? NASA već neko vrijeme promatra i bilježi stanje planeta u Sunčevom sustavu, a otkrila je vrlo zanimljive podatke. NASA-ina sonda Messenger otkrila je da na Merkuru već neko vrijeme bjesne magnetne oluje, oluje koje su se u zadnje dvije godine znatno pojačale. Planet se počeo naglo zagrijavati.

Venerin sjaj se u zadnjih 30-tak godina povečao za nevjerojatnih 2500%! Mijenja se Venerina atmosfera, postaje toplije. Također, u tom razdoblju su se na Marsu počeli javljati oblaci, topi se led sa polarnih kapa, te se planet također zagrijava. Jupiterova temperatura se povećala za 18 stupnjeva, nestaju njegove poznate bijele oluje, njegov mjesec IO je 1000% sjajniji, a mjesec Europa također postaje sjajnija.

Saturnov prsten postaje sve gušći. Na polovima planeta javljaju se čudne aurore, primjećeno je povećanje temperature planeta, pogotovo prema ekvatoru. Uran, nekada jednoličan planet, sada broji ogromne narančaste oluje. Oko južnog pola planeta javlja se čudan bjelkasti prsten. Slična situacija je i na Neptunu. Pluton, koji više ne spada u glavne planete Sunčevog sustava već u patuljasti planet, mjenja boju i postaje crveniji, čak 20% više crvene boje nego prije.

Kako stoje stvari na Zemlji to svi dobro znamo. Povećava se temperatura planeta, tope se ledenjaci, povećan broj oluja, tornada, tsunamija, potresa, vulkana…  Zagrijava se dno Tihog oceana, što ukazuje na zagrijavanje jezgre planeta Zemlje. Očito su ove promjene vidljive kroz cijeli Sunčev sustav, što nije zanemarivo.

Sve oko nas je energija koja titra na različitim frekvencijama, te tako tvori određen oblik. To sam objasnila u jednom prijašnjem postu o Čakrama. Povečanje temperature utječe na brzinu titraja energije, i podiže ju na višu razinu. Ako promotrimo razvoj ljudske vrste u zadnjih 100-tinjak godina, primjetit ćemo kako smo naglo napravili veliki korak u razvoju.

Je li zbilja tako čudno i teško za povjerovati da bi pojava galaktičkog vala bila moguća i kao takva zbilja mogla utjecati na razvoj čovječanstva u pozitivnom smjeru i povečanju svjesnosti? Sve se više priča o 2012.godini kao presudnoj, godini koja će utjecati i donjeti promjene…  Jesu li Maye pogodili i pripremaju li nas na nešto neizbježno?  U svakom slučaju promjena nam je potrebna s obzirom na to u što smo se kao civilizacija pretvorili. Možda nije tako ludo nadati se….

 

Ideja za post dobiven sa Atlantida.hr

Komentari

 1. Aleksandar Simić kaže

  Ovo ne mogu prihvatiti ni kao tačno ni kao netačno,dok ne dobijem potpune informacije.Više naginjem ka tome da je laž i izmišljotina. Dobiću više informacija kad mi se odgovori na sledeća pitanja i u zavisnosti od odgovora mogu promeniti ili zadržati svoje mišljenje.
  Pitanja:
  Uzrok galaktičkog vala?
  Koliko je moguće i da li neko zbilja veruje u to da zvezde ili promene u našoj galaksiji utiču na neki mističan način na naše mišljenje i ponašanje?
  Kako je moguće da dođe galaktički val iz sredine naše galaksije kada se u sredini galaksije nalaze najstarije zvezde,od kojih su mnoge postale crne rupe koje gutaju sve,pa i taj galaktički val,ukoliko on zbilja postoji?
  Što se tiče prvog pitanja,postoji jedna ogromna nebula kao naš sunčev sistem.Zove se Etakarina.Kad ona bude eksplodirala,a očekuje se u relativno kratkom vremenskom roku,prognoze se kreću od toga da ćemo moći noću da čitamo novine do nekih kataklizmičnih događaja presudnih za opstanak čovečanstva.Što se tiče drugog pitanja,pojedinci žele da slobodno ljudsko biće koje ima sopstvenu volju,proglase “zavisnim”od stranih činilaca,zvezda,galaksija,kontrolora uma iz svemira…kako bi sprali sopstvenu krivicu za počinjenja dela prebacivši na iracionalne i trenutno neproverljive uzroke svoje i tuđe nesreće.Ovo što sam rekao potvrđuje i psihologija se mehanizmima odbrane.Neki od njih se zovu negiranje i projekcija,što je primenjeno u gore navedenom slučaju.
  Eto tako,kad me razuverite sa odgovorima na ova pitanja,naročito na treće koje je više konstatacija nego pitanje,ja ću reći,bio sam u zabludi,skidam kapu,priznajem grešku.Ali pazite, želim neke konkretne i proverljive dokaze,logičke,kao što sam ih i ja pružio,a ne nešto tamo,trla baba lan,…Što se tiče svega navedenog,koristio sam informacije naučnika kao što su Stiven Hokings i Sigmund Frojd.

 2. Poštovani gospodine Aleksandar, želio bih vam ukazati na par stvari. Galaktički val putuje iz središta naše galaksije i polako se širi kao kad u vodu ubacimo kamen, iz središnjeg mjesta ubačaja, vodeni valovi se šire naokolo. To je krajnje pojednostavljeno i ne treba to doslovno shvatiti. Po nekom sličnom principu rade i galaktički valovi. Val kreče iz središta galaksije, prema nekim izračunima taj mega val do Sunčevog sustava dolazi svakih 62 000 000 godina. No da bi bolje shvatili pojam galaktičkog vala, moramo se zapitati što je život, kako se razvio, što pokreče evoluciju? Tu je skriven odgovor na pitanje što je galaktički val.

  Dokaz da nešto neprekidno dolazi iz središta galaksije dala nam je dr. Rosine Lallement. Njezina studija govori o takozvanim “svemirskim oblacima” koji putuju kroz međuzvijezdani prostor, također ti isti “svemirski oblaci” prolaze kroz naš Sunčev sustav. Najme dr. Lallement je otkrila da baš ti “oblaci” dolaze točno iz središta naše galaksije. To je zasigurno dokaz da ogromna energija dolazi upravo iz središta naše galaksije. Valovi energije putuju iz središta naše galaksije i polako prema rubnim dijelovima.

 3. Franjo kaže

  nešto o galaktičkom valu iznjet ću na osnovi svojeg mišljenja i pročitanog.
  “galaktičko središte nalazi se u zviježđu strijelca. cijela galaktika okreće se oko tog središta i iz njega dolazi život sunčevu sustavu….”

  crne rupe ili tamne zvijezde(žderačice energije) ne nalaze se uvijek na mjestu između,npr.našeg sunca i galaktičkog središta odakle dolaze galaktički valovi energije,znanja,izvorne mudrosti,….nego i one imaju neko svoje kretanje,kada nisu u mogućnosti “žderati” energije iz galaktičkog središta koja se na ovaj ili onaj način kreće,između ostalog i prema našem sustavu.
  kao i u svemu u svemiru,tako i u ovome slučaju postoje ciklička kretanja:zvijezda,sustava…..
  prema tome,izvorna znanja će se(mišljenja sam)naprosto otkrivati-“nuditi”-tragatelju istine,u toliko više i više koliko tamne zvijezde budu odmicale od mjesta-između-g.središta i našeg s.sustava.
  ne znam,no moguće je da ti valovi dolaze”planski” kada je sazrijelo vrijeme za evolucijski skok svijest ,našeg i šireg svemira….
  bilo kako bilo,pred zanimljivim smo razdoblju,ali i pred opasnim prijelazom u to novo razdoblje.

 4. Bozidar kaže

  Kako je moguće da dođe galaktički val iz sredine naše galaksije kada se u sredini galaksije nalaze najstarije zvezde,od kojih su mnoge postale crne rupe koje gutaju sve,pa i taj galaktički val,ukoliko on zbilja postoji?
  Na ovo pitanje cu pokusati da dam odgovor.
  Naime niko jos od savremenih naucnika koji se bave astrofizikom,matematikom,metafizikom…nije uspeo da da odgovor na pitanje sta se nalazi iza crne rupe.
  Pretpostavke nekih vodecih naucnika je te da ako energija udje u crnu rupu onda iz te rupe moze izaci neka vrsta kontraenergije u vidu elektromagnetskog zracenja ili tako nesto i obuhvatiti nas suncev sistem i celu galaksiju ukoliko se nadje na putu tom zracenju.
  Taj val se ujedno zove i fotonski pojas i to je proverena informacija,taj val se zaista krece ka suncevom sastavu i ka zemlji(vec je zahvatio jednim delom nas suncev sistem),to su vec naucnici potvrdili.
  Iz tog razloga se menja i sumanova rezonanca koja je oduvek bila staticka jedinica.
  Cinjenica je takodje da se nas suncev sistem priblizava centru galaksije i da dolazi do galaktickog poravnjanja(sve planete u suncevom sistemu dolaze u istu ravan),a nasa galaksija se takodje priblizava centru univerzuma(to se zove intergalakticko poravnjanje),a sve ostalo sta ce se desiti i sta proizilazi iz toga su samo pretpostavke…

Komentiraj

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.